Καλωσορίσατε στον κόσμο

ZORPAS “MIKY” BABY CENTRE

Στον κόσμο που δημιουργήθηκε πριν από 45 χρόνια με επίκεντρο το δικό σας παιδί και επικράτησε διαχρονικά χάρη στην αξιοπιστία του και τη δική σας εμπιστοσύνη.

Πρωτοπορήσαμε δημιουργώντας το πρώτο εξαόροφο Baby Centre στο Στρόβολο. Τώρα διαθέτουμε δύο μεγάλα Παιδοπολυκαταστήματα στη Λευκωσία και Λάρνακα καθώς και δίκτυο συνεργατών σε όλη την Κύπρο για λιανικές και Χονδρικές Πωλήσεις. Η προσπάθεια μας είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί μαζί με τους συνεργάτες μας στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Επιλέγουμε ποιοτικά προιόντα, τα οποία διαθέτουμε στις καλύτερες τιμές, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες κάθε γενιάς. Αντιπροσωπεύουμε μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, ασυναγώνιστης ποιότητας.

Συντροφεύουμε το παιδί από την γέννηση του και νοιαόμαστε για εσάς όχι μόνο μέσω της παροχής μιας τεράστιας ποικιλίας αλλά και μέσω χορηγιών και φιλανθρωπικών δωρεών.

Με χαμόγελο, φιλική διάθεση, προθημεία και υπευθυνότητα, θέτουμε τα θεμέλια για μια γόνιμη συνεργασία και προσδοκούμε στην οικοδόμηση μιας στέρεας και συνεχούς σχέσης μαζί σας, έχοντας ως κοινό στόχο την αγάπη, τη φροντίδα και την στοργή του δικού σας παιδιού.